Hopp til hovedinnhold

Nasjonale fagråd

De nasjonale fagrådene bistår Nasjonalt fagskoleråd i arbeidet med å videreutvikle høyere yrkesfaglig utdanning.

Nasjonalt fagråd for tekniske fag

Nasjonalt fagråd for teknisk fagskoleutdanning (NFTF) skal bidra til at kvaliteten på utdanning er god og at fagskoleutdanningen imøtekommer arbeidslivets kompetansebehov.

Nasjonalt fagråd for fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag

Nasjonalt fagråd for fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag (NFFHO) skal bidra til at kvaliteten på utdanning er god og at fagskoleutdanningen imøtekommer arbeidslivets kompetansebehov.

Nasjonalt fagråd for maritime fag

Nasjonalt fagråd for maritime fagskoleutdanninger (NFRM) skal bidra til at kvaliteten på utdanning er god og at fagskoleutdanningen imøtekommer arbeidslivets kompetansebehov.

Najonalt fagråd for grønne fag

Nasjonalt fagråd for grønne fag skal bidra til at kvaliteten på utdanning er god og at fagskoleutdanningen imøtekommer arbeidslivets kompetansebehov.

Nasjonalt fagråd for digitale og kreative fag

Nasjonalt fagråd for kreative og digitale fag skal bidra til at kvaliteten på utdanning er god og at fagskoleutdanningen imøtekommer arbeidslivets kompetansebehov.

Nasjonalt fagråd for økonomiske og administrative fag

Nasjonalt fagråd for økonomiske og administrative fag skal bidra til at kvaliteten på utdanning er god og at fagskoleutdanningen imøtekommer arbeidslivets kompetansebehov.

Mandat for fagrådene

Fagskolerådet

E-post:fagskoleradet@hkdir.no