Aktuelt
Aktuelt
06.01.2021

Fagskoler: Hvordan lykkes med kampanjearbeid

Jobber du med rekruttering og markedsføring ved en fagskole? Velkommen til webinar om kampanjearbeid i sosiale medier.

Diku skal nå i vinter, på oppdrag fra Nasjonalt fagskoleråd, gjennomføre en nasjonal kampanje for å gjøre høyere yrkesfaglig utdanning bedre kjent blant ungdom.

Kampanjen lanseres i samarbeid med Kompetanse Norge som driver Utdanning.no – den nasjonale portalen for informasjon om utdanning og yrkesvalg. En egen nettside for kampanjen vil være på plass i løpet av januar. Her vil interesserte og fremtidige studenter finne informasjon om fagretninger, yrkesvalg og fagskoler. Og alle fagskoler i landet inviteres til å bidra inn i kampanjearbeidet.

Bli med på webinar

Diku inviterer ansatte ved fagskolene til webinaret: «Fagskole – hvordan lykkes med kampanjearbeid»: 21. januar 10:00 - 12:00.  Webinaret er særlig rettet mot dem som jobber med markedsføring og rekruttering i fagskolesektoren.
Webinaret vil gi en introduksjon til den nasjonale kampanjen og vil vise hvordan hver fagskole kan bidra til å spre budskapet, samt gi råd om hvordan man kan lykkes med egne kampanjer på sosiale medier.

Påmelding og mer informasjon 

Følg Diku på Facebook og meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på siste nytt fra Diku om høyere yrkesfaglig utdanning.